Lenco LS-55WA

Lenco
00-00015512
6890,00
грн.
7923,50
грн.
Вінтажний дизайн з сучасними технологіями.
Lenco LS-55 - це високоякісний програвач вінілових пластинок з ремінним приводом та функціями, що відповідають будь-яким потребам сучасного меломана.
Це ідеальний вибір для всіх любителів вінілу. Програвач LS-55 повністю розкриє вашу колекцію вінілових платівок.
LS-55 оснащений лінійним виходом RCA для сумісності з більшістю Hi-Fi-пристроїв та кількома варіантами входу, такими як AUX та Bluetooth. LS-55WA також можна використовувати автономно завдяки вбудованому підсилювачу та вбудованим динамікам потужністю 2 x 5 Вт, для чистого та приємного прослуховування платівок.
Однією з корисних особливостей вінілового програвача Lenco LS-55 є інтегрований USB-порт. Ви зможете з легкістю конвертувати колекцію вінілових платівок у цифрові аудіо формати. Просто підключіть до програвача USB-накопичувач і почніть оцифровувати вінілові платівки. Крім оцифровки, ви можете прослуховувати музику із зовнішнього USB-накопичувача, просто підключивши його до USB-порту.
Поєднуючи сучасні технології з класичним дизайном, цей програвач вінілу в розкішному дерев'яному оздобленні чудово впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати.

Тип: Програвач із вбудованою акустикою

Модель: Lenco LS-55

Характеристики: Bluetooth