Lenco LS-500OK

Lenco
00-00015518
11900,00
грн.
13685,00
грн.
Вініловий програвач Lenco LS-500 поєднує класичний ретро-дизайн із сучасним функціоналом.
LS-500 підтримує дві швидкості відтворення пластин - 33 і 45 об/хв. Зовнішні динаміки забезпечують якісне відтворення звуку, а вихідна потужність 2 x 30 Вт.
Lenco LS-500 оснащений функцією автостоп, яка зупиняє обертання платівки після програвання. Це допомагає запобігти появі подряпин від голки та дозволяє насолоджуватися улюбленими мелодіями якомога довше.
Вбудована функція Bluetooth перетворює програвач LS-500 на справжню Bluetooth-колонку!
Програвач LS-500 оснащений знімною пилозахисною кришкою. Lenco LS-500 має всі необхідні функції для просушування теплого звуку ваших улюблених платівок!
Особливості продукту:
- Зв'язок із вашим смартфоном за допомогою Bluetooth
- Ремінний привід з двома швидкостями
- Вихідна потужність 2 x 30 Вт RMS
- Магнітний картридж MM АТ3600
- функція автоматичної зупинки
- Кришка
- Антискейтинг

Тип: Система з колонками

Модель: Lenco LS-500OK

Характеристики: Bluetooth

Опис

Опис

Lenco LS-500OK: дерево, пасіковий привід і топовий звукознімач

Lenco LS-500 - це простий у використанні програвач з двома окремими дерев'яними динаміками, що дозволяє миттєво насолоджуватися улюбленим вінілом!
Вхідні в комплект динаміки легко підключити.
З Lenco LS-500 у вас є все необхідне для відтворення теплого звуку ваших улюблених платівок.
Корпус Lenco LS-500OK виконаний з пресованого дерева. Він не виділяє запахів і абсолютно екологічний. Головне - такий корпус набагато кращий за пластикові аналоги, які запросто проводять через себе сторонні шуми, деренчання та інші неприємні звуки.
Навіть ніжки не просто гумові для зменшення вібрацій, а ще й пухирчасті, щоб напевно не дратувати слух власника сторонніми шумами. Так що ставити Lenco LS-500OK можна без побоювань хоч на скляний стіл.
Привід у програвача ремінний, що сприятливо позначається на звучанні. Адже мотор розташований досить далеко від тонарма, що знижує вібрації від двигуна, і береже головку звукознімача від магнітного поля, яке він створює під час роботи.
Поруч з тонармом розташована панель управління з кількома кнопками і крутилкою звуку. Кнопки натискаються з чітким кліком і дають змогу керувати відтворенням, а також вмикати-вимикати Bluetooth.
Сам тонарм виконаний із пластику, але противага металева. У комплекті є навіть вантаж з волосінню, щоб ідеально налаштувати противагу тонарма. Зізнаюся, мені вдалося це зробити не з першого разу, довелося розбиратися з фізикою і поділками на спеціальному упорі для волосіні.
Окремий плюс - у комплекті з програвачем йде попередньо встановлений звукознімач Audio-Technica AT3600. Він розроблений з урахуванням усіх вимог, що пред'являються до Hi-Fi-техніки і чудово підходить для прослуховування вінтажних платівок.
Ззаду програвача є кілька різних роз'ємів для підключення акустики: тут і RCA вихід для підключення зовнішніх динаміків, і натискні роз'єми для комплектних колонок. Є важіль увімкнення-вимкнення вбудованого фонокоректора і гойдалка живлення самого програвача.
У коробці з Lenco LS-500OK є дві колонки, які підключаються якраз через натискні роз'єми. Колонки двосмугові, потужність кожної становить 30 Ватт.
Колонки, як і програвач, виготовлені з дерева і грають досить чисто. При звуці на максимум динаміки не тріщать і не захлинаються.
Програвач оснащений звукознімачем Audio-Technica AT3600. Відмінний варіант для програвача середнього класу.
Якщо натиснути на кнопку Bluetooth поруч з тонармом, то до колонок можна під'єднати нове джерело звуку і транслювати на них музику, наприклад, з будь-якого смартфона. Така ось пасивна акустика.
На Lenco LS-500OK можна слухати платівки будь-яких розмірів від 7 до 12 дюймів, записані на швидкостях 33 і 45 об/хв.
Так ось Lenco LS-500OK - прекрасне рішення, в якому все вже є одразу "з коробки": стильний вигляд, хороший звук і звукознімач від іменитого бренду. Купуючи цей програвач, можете бути впевнені, що вам не впарять щось понад комплект. Тому що все і так уже є, навіть окремі, не вбудовані, колонки.