Lenco LBT-120BK

Lenco
00-00023733
8290,00
грн.
9533,50
грн.
Програвач Lenco LBT-120 - це напівавтоматичний програвач платівок з функцією Bluetooth. Ви можете за лічені секунди підключити програвач до динаміка Bluetooth і насолоджуватися насиченим і теплим звуком, не встаючи з дивана.
Дістаньте свої старі платівки з горища і увімкніть їх на цьому сучасному програвачі. Насолоджуйтеся кристально чистим звуком вашого вінілу, як старого, так і нового. Перейдіть з 33 на 45 обертів, щоб відтворювати платівку або сингл на потрібній швидкості.
А що, якщо ви хочете насолодитися улюбленими платівками на велосипеді, в машині або поїзді?
Lenco LBT-120BK оцифровує всі ваші улюблені записи через вбудований порт USB. Ви можете в найкоротші терміни перенести записи на USB-накопичувач і носити їх із собою в кишені.
Lenco прекрасно розуміє, що ви хочете поводитися з вініловими платівками якомога дбайливіше, тому програвач Lenco LBT-120BK є напівавтоматичним. Коли останній трек закінчується, голка автоматично відривається від платівки, і тонарм повертається на опору. Це запобігає появі подряпин і дає змогу вам довше насолоджуватися улюбленими платівками.
Lenco LBT-120BK поставляється з пилозахисною кришкою, яка зберігає Lenco свіжим і чистим протягом коротких періодів часу, коли ви не використовуєте програвач.

Тип: Програвач із вбудованою акустикою