Crosley Aria Shelf System Gray

Crosley
00-00030202
12990,00
грн.
14938,50
грн.
Від свого попередника програвач відрізняється наявністю вбудованого Bluetooth-приймача – поворотом однієї ручки програвач перетворюється на зовнішню Bluetooth-колонку для вашого смартфона.
Кажуть, що одяг створює людину, але в цьому випадку він також створює стереосистему. Вбрана в привабливу сіру тканину, оздоблену деревом горіха та сріблястими акцентами, полична система Aria, безумовно, створена для успіху. Проте Aria - це більше, ніж просто гарна зовнішність: тришвидкісний програвач може похвалитися вбудованим Bluetooth-приймачем, FM-радіо і додатковим входом, а динаміки видають 2х25 Вт звуку. Приголомшливий зовнішній вигляд та індивідуальність? Ми абсолютно впевнені, що це саме та система Aria Shelf System, яка нам потрібна.
Американський виробник Crosley регулярно радує клієнтів новими лінійками програвачів і музичних систем. Кожен пристрій якісно відтворює аналоговий звук, а також прикрашає інтер'єр кімнати або робочого кабінету.
Вінілова музична система "Aria Shelf System Gray" - пристрій класичного стилю. Музична система не тільки красива, але і якісно створена. Трьохшвидкісний програвач (33 1/3, 45 і 78 об/хв) оснащений голкою NP16, вбудованими Bluetooth-приймачем, FM-радіо і додатковим входом. Стильна та багатофункціональна система підкреслює індивідуальність власника.
Купити пристрій можна в інтернет-магазині Fama на подарунок до новосілля, річниці, Дня народження та іншого свята.

Тип: Система з колонками

lwh: 400x160x360 mm

Weight: 3011 g