Crosley Voyager Flora

Crosley
00-00003680
8090,00
грн.
9303,50
грн.
Від свого попередника програвач відрізняється наявністю вбудованого Bluetooth-приймача – поворотом однієї ручки програвач перетворюється на зовнішню Bluetooth-колонку для вашого смартфона.
Програвач вінілових дисків Crosley Voyager – це якісний звук, стильний дизайн у стилі 50-60-х років минулого століття та сучасні технології, зібрані в одному пристрої. З ним ви зможете насолоджуватися улюбленими композиціями в будь-яких форматах без будь-яких обмежень.
Особливості: Вініловий програвач з Bluetooth-модулем дозволяє прослуховувати не тільки грамплатівки, а й підключати цифрові пристрої. А скориставшись AUX-входом та RCA-роз'ємом, ви зможете підключати до пристрою будь-яку гарнітуру.
Приємний, м'який звук подарують динаміки загальною потужністю 10 Вт. А можливість підключення додаткової гарнітури стане чудовим виходом, якщо «рідного» звуку стане мало. Простий та лаконічний дизайн доповнений тканинною оббивкою у вишуканому кольорі аметиста. Такий програвач точно не загубиться з поля зору в будь-якому інтер'єрі.
3-х швидкісний вініловий програвач Crosley Voyager CR8017A - ідеальне рішення для тих, хто хоче насолоджуватися якісним звучанням у себе вдома.

Тип: Чемоданчик

Модель: Crosley Voyager

Характеристики: Bluetooth

lwh: 363x296x151 mm

Weight: 4250 g

Опис
Характеристики

Опис

Crosley Voyager - це компактний вініловий програвач, виконаний у стилі 50-60-х років минулого століття, гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Поєднання аналогового звуку та сучасних технологій, перетворюють програвач Voyager зі старого патефону на модний та багатофункціональний пристрій. М'яке та чисте звучання забезпечать широкосмугові динаміки загальною потужністю 10 Вт, що стане чудовим рішенням для невеликого приміщення. 3 швидкості програвання платівок дозволять слухати все, що подобається. Вбудований Bluetooth-модуль надасть можливість не залежати від формату. Підключай будь-який пристрій та насолоджуйся. Також, завдяки AUX і RCA, підключити навушники або додаткову акустику не складе труднощів.

Приймач і передавач Bluetooth

За допомогою інтегрованого приймача та передавача Bluetooth легко транслюйте свій вініл на свій улюблений динамік Bluetooth або відтворюйте музику на власному портативному музичному пристрої через динаміки, вбудовані у вертушку.

Дизайн

Простий та лаконічний дизайн доповнений тканинною оббивкою у вишуканому кольорі. Такий програвач точно не загубиться з поля зору в будь-якому інтер'єрі.
3-х швидкісний вініловий програвач Crosley Voyager CR8017A-AM - ідеальне рішення для тих, хто хоче насолоджуватися якісним звучанням у себе вдома.

Вбудовані динаміки

Цей програвач готовий до гри прямо з коробки. Чиста сучасна естетика середини століття вписується в будь-який простір.

Грає в Three Speeds

Обертайте 33 1/3, 45 або 78 обертів на хвилину. Виберіть будь-який розмір вінілу, щоб отримати автентичний досвід «старої школи».

Аудіовихід RCA

Підключіть до виходів RCA на задній панелі пристрою, що дозволить вам легко підключити підсилювач або акустичну систему, щоб почути повний теплий звук вінілу.



Характеристики

  • Динаміки 50 х 90мм, 8 Ом, 2 х 5 Вт
  • Підтримувані швидкості 33 1/3, 45, 78 об/хв
  • Змінна голка Crosley NP6 (керамічна, із сапфіровим наконечником)
  • Привід ремінний (пасик)
  • Pitch Control так
  • Вихід RCA
  • Лінійний вхід 3,5 мм Aux
  • Bluetooth так, стандарт 4.1
  • Розміри 36 х 12 х 26.7 см
  • Вага 2,49 кг

Комплектація:

  • програвач;
  • блок живлення;
  • Документація.